AK Partilileri taşıyan otobüs Polatlı'da kaza yaptı: 32 yaralı

21 Mayıs 2017

AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi'ne gelen partilileri taşıyan otobüsün Polatlı'da kaza yapması sonucu 32 kişi yaralandı.



AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi'ne partilileri taşıyan otobüsün Polatlı'da alt geçit aydınlatmasına çarpması sonucu 32 kişi yaralandı.

İzmir'den AK Parti'nin 3. Olağanüstü Büyük Kongresi'ne katılacak partilileri taşıyan, sürücüsünün kimliği henüz öğrenilemeyen 35 ZJG 80 plakalı otobüs, Polatlı'da Gazitepe Alt Geçidi'nin aydınlatmasına çarptı.

Kazada 32 kişi yaralanırken, içerisinde 39 kişinin bulunduğu otobüste hasar meydana geldi. 112 Acil Servis ekiplerince çevredeki hastanelere kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

"Arkadaşlarımızın durumları iyi"

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, kazanın ardından Polatlı Devlet Hastanesine giderek yaralıları ziyaret etti.

Delican, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kazada yaralananların tedavilerinin sürdüğünü söyledi.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğunu ifade eden Delican, "Kongremize katılmak için Ankara'ya giden Beydağ ilçe teşkilatımızı taşıyan otobüsümüz kaza yaptı. 32 arkadaşımız çeşitli yerlerinden yaralandı. Çok şükür durumları iyi. Tedavileri Polatlı Devlet Hastanesinde yapılıyor. Ben de oradayım. Tedavilerinin tamamlanmasının ardından kongreye gideceğiz. Durumu tehlikeli olan yok. Teşkilatımız merak etmesin. Korkulacak bir şey yok." diye konuştu.

Polatlı Kaymakamı Tunçer: Yaralıların durumları iyi

Bu arada yaralanan 32 kişinin tedavileri, Polatlı Devlet Hastanesi'nde sürüyor.

Kazanın ardından hastaneye gelen Polatlı Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer ve İlçe Emniyet Müdürü Fikri Yıldırım, yaralıları ziyaret etti, yetkililerden kazada yaralananların sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

Tunçer, yaptığı açıklamada, yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğunu ifade ederek, "AK Parti 3. Olağanüstü Kongresi'ne katılmak için İzmir'den gelen partilileri taşıyan otobüs ilçemizde sabah saatlerinde kaza yaptı. Allah'a çok şükür yaralıların durumları iyi, bütün yaralılarımızın tedavilerini yakından takip ediyoruz." diye konuştu.

"Korkacak bir şey yok"

Hastane Yöneticisi Hüseyin Arslan ise korkacak bir şey olmadığını, yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığını söyledi. Arslan, yaralılardan 5'inin durumunun, diğerlerine göre biraz daha ciddi olduğunu ifade etti. AA

Turkcell Superonline
Turkcell Superonline Atatürk Orman Çiftliği