Hisarcıklıoğlu TÜGİK Genel Kurulu’na katıldı

03 Şubat 2022

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuk olduğu, TOBB İkiz Kulelerde gerçekleştirilen Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) Genel Kurulu'na katıldı.​



Genel Kurul’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yanı sıra; Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, TÜGİK Başkanı Erkan Güral ve TÜGİK delegeleri yer aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan burada yaptığı konuşmada, Türkiye’yi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokma hedeflerinin içi boş bir vaat, altı boş bir söylem olmadığını ifade ederken, "Tam tersine biz önce bu iddiamızı hayata geçirecek altyapıyı kurduk, sonra hedefimizi ilan ettik. Bunun için de sizler vasıtasıyla milletimin her bir ferdinden ülkelerine inanmalarını, bize güvenmelerini, hedefimize destek vermelerini istiyorum. Birlik, beraberlik, kardeşlik içinde yürek yüreğe kol kola çalıştığımızda geçmişte nasıl darbeleri boşa çıkardıysak, terör örgütlerini bitme noktasına getirdiysek, Türkiye'yi bölgesinde ve dünyada sözü dinlenen, tavrı belirleyici olan bir ülke haline getirdiysek Allah'ın izniyle bunu da başaracağız.” dedi.

TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral da, önceki gün açıklanan 60 milyar liralık Kredi Garanti Fonu teminatlı yeni destek paketinin, ekonominin güvenli bir şekilde yol almasını sağlayacağını belirtti.

Kaynak: tobb.org.tr

Turkcell Superonline
Turkcell Superonline Atatürk Orman Çiftliği